Voor een studiereis van Sunny Cars heeft creatiefbureau Justcurious in september twee keer een rally georganiseerd langs de hotspots van Andalusië. Met iedere trip gingen 32 reisagenten mee die werden verdeeld over vier teams. Hierin werden Franstalige en Nederlandstalige reisagenten gemixt.

Flag GB
Read this article in English

Nicole van den Bosch van Justcurious legt uit wat Sunny Cars voor ogen had met de studiereis: “Voor Sunny Cars moest de reis aan twee pijlers voldoen. Er moest bedrijfsinformatie naar voren komen en welke producten Sunny Cars in de regio aanbiedt. Daarnaast moesten we de reisagenten een leuke ervaring geven waardoor Sunny Cars weer ‘top of mind’ werd.”

Een grote verrassing
De avontuurlijke toon van de studiereis werd al gelijk gezet. Van den Bosch: “De deelnemers hadden van tevoren totaal geen idee van wat hen te wachten stond. Daar kwamen ze pas op het vliegveld achter. Dat stimuleerde gelijk een echt gevoel van avontuur.”

Van den Bosch legt uit hoe praktische informatie samenkwam met opdrachten tijdens de rally. “Een goed voorbeeld van hoe de opdrachten aansluiten bij klantervaringen van Sunny Cars. Zij kregen vaker terug van klanten dat de auto’s die ze meekregen nét te klein waren om bijvoorbeeld alle spullen goed mee te kunnen nemen. Tijdens de rally was er dus een opdracht waarmee sleutels te verdienen vielen. Hiermee kon men kluisjes openmaken met koffers in. De opdracht was om de koffers daarna in een kofferbak te plaatsen. Door deze opdrachten kregen de reisagenten een beter inzicht van wat er wel/niet in een kofferbak past.”

Het perfecte platform
Luc de Nijs van Justcurious is heel blij met de mogelijkheden die Caught biedt bij het bedenken van de Rally. “Als ik uitleg wat Caught doet, dan vergelijk ik het altijd met Wordpress. Je krijgt alle tools om zo’n tocht helemaal in te richten naar eigen inzicht. Zo hebben we met behulp van Caught de app gebouwd voor de studiereis in Andalusië. Voor ons het perfecte platform om de pijlers van Sunny Cars te verweven met een toffe rally.”

Hij gaat verder: “Het mooie van alles is dat niemand van de deelnemers merkt wat Caught doet. Er zijn geen hickups of bugs. Zie het als het internet, het is er gewoon en niemand vraagt zich af hoe het precies werkt omdat het doet wat het moet doen. Het fijne van Caught is voor ons dat we alles op maat kunnen maken. Dat hebben we dit keer twee gedaan met de rally in Andalusië en volgend jaar doen we het op een andere locatie. Iedere keer weer een nieuw op maat gemaakt spel.”

www.justcurious.nl

Foto’s:

Bovenstaande video geeft een goed beeld van de activiteit - maar hieronder staan ook nog wat foto’s die tijdens de studiereizen met de app gemaakt zijn: